Preskočiť na hlavný obsah

Oficiálna stránka SK

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. Informácie
  3. Správy
  4. Detail

GENERÁLNY PROKURÁTOR SR: Maroš Žilinka podpísal uzavretie Dohody o spolupráci medzi Generálnou prokuratúrou SR a Právnickou fakultou Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici

V dňoch 14. a 15. novembra 2023 sa na zámku v obci Vígľaš konal VI. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie BANSKOBYSTRICKÉ ZÁMOCKÉ DNI PRÁVA. Tú každý rok organizuje Právnická fakulta Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Cieľom VI. ročníka všeobecnej právnickej konferencie bolo zhromaždiť odborníkov a akademikov na jednom mieste za účelom rokovaní na vybrané témy.

Konferencie sa zúčastnil aj generálny prokurátor Slovenskej republiky Maroš Žilinka, ktorý počas nej podpísal s dekanom právnickej fakulty prof. Dr. iur. JUDr. Ing. Michalom Turošíkom, PhD. uzavretie Dohody o spolupráci medzi Generálnou prokuratúrou Slovenskej republiky a Právnickou fakultou Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici.