Preskočiť na hlavný obsah

Oficiálna stránka SK

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. Informácie
  3. Správy
  4. Detail

KRAJSKÁ PROKURATÚRA ŽILINA: Odovzdanie skúseností a poznatkov o trestnej činnosti páchanej na senioroch na zasadnutí Rady seniorov

Koncom októbra 2023 sa námestník krajského prokurátora v Žiline JUDr. Jaroslav Kocúr a okresný prokurátor v Žiline JUDr. Marcel Gondžur zúčastnili zasadnutia Rady seniorov Žilinského samosprávneho kraja, ktoré sa konalo v sídle tohto samosprávneho kraja.

KP_ZA_seniori.jpg - popis k obrázku nebol zadaný

Zástupcovia prokuratúry sa v rámci svojho vystúpenia venovali konkrétnym skúsenostiam a poznatkom v súvislosti s trestnou činnosťou páchanou na senioroch v obvode pôsobnosti Krajskej prokuratúry Žilina, pričom následne odpovedali aj na otázky prítomných. Vystúpenie prokurátorov zaznamenalo veľký záujem zo strany jednotlivých zástupcov seniorských organizácií, pričom boli súčasne dohodnuté podmienky ďalšej spolupráce zúčastnených subjektov, a to vrátane možnej účasti prokurátorov na obdobných podujatiach.

Vystúpenie prokurátorov na Rade seniorov ŽSK vzišlo na základe Dohody o vzájomnej spolupráci uzavretej medzi Generálnou prokuratúrou Slovenskej republiky a Jednotou dôchodcov na Slovensku.